torstai 4. helmikuuta 2016

Maaginen raja

Tänään 12+0 eli kahdestoista raskausviikko on päättymässä. Huomenna aamulla on nt-ultra, toivottavasti kaikki on yhtä hyvin kuin edellisessä ultrassa näkyi olevan. Sydänäänet kuuluivat eilen reippaasti, huomattavasti aiempaa ylempää ja vaivatta, ei tarvinnut painaa anturia yhtään! Kovasti tuntuu hän liikkuvan jo, sillä anturi kadottaa sykkeen herkästi.

Aluksi ajattelin, että 12 viikon tullessa täyteen, hihkun raskaudesta jo ihan kaikille. Vaan ei! Sitä jotenkin haluaa pitää salaisuuden vielä hetken. Ainakin ultran yli, ehkä vielä pari viikkoa.

Pienen rohkean askeleen otin jo, kun tilastin nettikaupasta mammafarkut kokeiluun. Ja nehän olivat täydelliset! Tällaisen, jonka on "normaalitilassakin" varsin haastavaa löytää sopivia farkkuja, oli tietysti sitten pakko ne pitää, vaikka kasvuvaraa mahalle onkin vielä aika paljon. Onpahan yhdet ihan oikeat housut olemassa, tähän asti kun oon mennyt lähinnä legginseillä ihan jo turvotuksen vuoksi... Nyt huomaan kyllä vatsan pullottavan jo ilman syömistäkin, jo aamulenkillä ulkoilupöksyjen nappi alkaa olla melkoisen pinkeä.

Pieni alkava flunssa vaivaa, toivottavasti ei sentään sitä pelättyä influenssaa nyt sitten... Viikon vanha rokote kun ei taida vielä suojata oikein mitenkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti